BIO

Marko Hokkanen on iskelmällistä poprockia soittava laulaja-lauluntekijä, jolta on ilmestynyt kolme omatuottamaa albumia Kaupunki Hukkuu (2017), Lähellä (2020) ja Uusia kulmia (2022).

Debyyttialbumilta lohkaistu single Mä liitelen (2015) soi ilmestyttyään ahkerasti Radio Kajauksen taajuuksilla. Levyn rummuissa ja bassossa soittivat legendaariset muusikot Anssi Nykänen ja Harri Rantanen. Tämän kappaleet ovat saaneet soittoa myös muilla radiokanavilla, kuten Yle Radio Suomessa, Radio Sunilla ja Järviradiossa. Tänä vuonna julkaistu single ”Nosta sun pääs” pääsi mm. Iskelmä kuuluu kaikille-soittolistalle Spotifyssa ja single ”Jää siihen” nousi Suomirock tänään-listalle.

Uransa aikana Hokkanen on tehnyt yhteistyötä muun muassa tuottaja Jonas Olssonin sekä pianisti ja laulaja-lauluntekijä Laura Sippolan kanssa. Hokkanen on keikkailut soolona sekä eri kokoonpanoissa ympäri Suomea, muun muassa Anssi Kelan ja Waltteri Torikan lämppärinä.

Tilaa keikalle ”keikat” osiosta.

Discography:

Uusia kulmia – Albumi 11/2022

Syket maailmaan – Single 11/2022

Jää siihen – Single 9/2022

Kotisatama – Single 7/2022

Nosta sun pääs – Single 5/2022

Lähellä – Albumi 2020

Kaupunki Hukkuu – Albumi 4/2017

Mä Liitelen – Single 4/2015

”Kaupunki hukkuu on kaunis albumi, josta voi kuulla käymisprosessin keskellä olevan artisti kasvun. Levy ei ole täydellinen, kaukana siitä, mutta se on vilpitön, hetkittäin horjumattoman vahva ja tekijänsä näköinen, persoonallinen kokonaisuus.” 

-Mika Roth, Desibeli.net 

Very cool jams! “Tärkee” is really a cool song. Solid songwriting, solid performance, and such an original sound with a great chorus. And a unique voice out front…I’m loving what you’re on to!”

-Jeffro Lackscheide, Online mixing and mastering engineer

%d bloggaajaa tykkää tästä: